Samsung Galaxy S21 FE krijgt binnenkort zijn eerste software-update

Samsung Galaxy S21 FE krijgt binnenkort zijn eerste software-update

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

Samsung is begonnen met het uitrollen van de eerste software-update voor de Samsung Galaxy S21 FE. De update zal geleidelijk beschikbaar komen en verhelpt verschillende beveiligingsproblemen.

Galaxy S21 FE

De Samsung Galaxy S21 FE is de meest recente topsmartphone van Samsung. Het toestel, welke overigens de opvolger is van de goed beoordeelde Galaxy S20 FE, is een variant op de Samsung Galaxy S21 en heeft op veel vlakken gelijkenissen met dit toestel. De Samsung Galaxy S21 FE kende echter geen gelukkige start. Wegens een wereldwijd chiptekort werd de smartphone namelijk bijna een halfjaar later aangekondigd en daarbij komt dat het toestel niet alleen qua specificaties, maar helaas ook qua adviesprijs veel weg heeft van de 'gewone' S21. In onze poll werd er dan ook wisselend gereageerd op de komst van het toestel.

We hebben de Samsung Galaxy S21 FE overigens ontvangen, dus houd onze website goed in de gaten. Het zal namelijk zomaar eens kunnen dat de review met daarin onze bevindingen met het toestel snel verschijnt.

Samsung Galaxy S21 FE krijgt binnenkort zijn eerste software-update

Update en installatie

De nieuwe software-update heeft de firmversie: G990EXXU1BUL5 en is op dit moment beschikbaar in Thailand. Naar verwachting zal de update echter snel in andere landen worden uitgerold. De exacte datum waarop Nederland en België aan de beurt zijn is nog niet bekend. De update brengt een beveiligingspatch van de maand januari en zal naar verluidt diverse beveiligingsproblemen oplossen en ook verschillende verbeteringen brengen.

Zodra de update beschikbaar is, wordt deze zichtbaar in de meldingen en in de notificatiebalk. Je kunt ook handmatig controleren of de update binnen is. Dit doe je door naar Instellingen te gaan, dan op Software-update -> Downloaden en installeren te tikken.

Samsung Galaxy S21 FE kopen

De Samsung Galaxy S21 FE is beschikbaar in de volgende kleuren: Groen, Lavendel, Wit en Grafiet. Het toestel krijgt een adviesprijs vanaf 749 euro. Je kan de telefoon in de onderstaande winkels aanschaffen.

Nieuws

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk