Samsung Galaxy S22 in de kleur 'Bora Purple' gespot

Samsung Galaxy S22 in de kleur 'Bora Purple' gespot

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

De liefhebbers van Samsung én van de kleur paars kunnen straks hun geluk niet op. De Samsung Galaxy S22 is namelijk gespot in een nieuwe paarse kleur. De nieuwe kleuroptie zal naar alle waarschijnlijkheid beschikbaar komen voor alle toestellen uit de S22-serie. Wat vinden we van de nieuwe kleur?

Bora Purple

De S22-toestellen zijn nu zo'n klein half jaar op de markt. Vanaf de release zijn de S22 en de S22+ beschikbaar in de kleuren Phantom Black, Green, Pink Gold en Phantom White. De S22 Ultra is beschikbaar in de kleuren Phantom Black, Phantom White, Burgundy, Green. Voor al deze genoemde toestellen moet hier volgens Winfuture nu echter een kleur bijkomen: 'Bora Purple'.

En hier houdt het niet op, volgens de Duitse website gaat Samsung de kleur namelijk ook gebruiken voor onder andere de Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Z Flip 4 en de Galaxy Z Fold 4.

Samsung Galaxy S22 in de kleur Bora Purple. Beeld: Winfuture

Nieuw voor vlaggenschepen

De kleur paars is voor Samsung zeker niet nieuw. Onder andere de Galaxy S21(+), Galaxy Buds Pro, Galaxy S21 FE en de Galaxy Z Flip 3 kregen een paarse kleur. Echter, Samsung kiest er vaak niet voor om hun premium vlaggenschip van zo'n opvallende kleur te voorzien. Zo hadden de S21 Ultra, Note 20 Ultra, Z Fold 3 én de S22 Ultra allemaal vrij veilige kleuropties. Hier komt volgens Winfuture nu dus verandering in.

En dit is fijn voor mensen die het beste van het beste van Samsung willen aanschaffen, en ook de beschikking willen hebben over een opvallende kleur.

Samsung Galaxy S22 in de kleur 'Bora Purple' gespot

Paars zal de S22 Ultra en de Z Fold 3 niet verkeerd staan toch?

Beschikbaarheid

Volgens de Duitse website zal de kleur Bora Purple in de aankomende weken voor de S22-serie moeten verschijnen. De prijzen en specificaties moeten gelijk zijn aan de huidige modellen. Ook Ice Universe plaatste een bericht over een aankomende paarse variant van de S22-serie, de kleur lijkt er dus echt te gaan komen.

Wat vinden jullie van de kleur Bora Purple? Laat het weten in de comments.

Lees hier onze reviews van de S22-serie

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk