Samsung brengt zijn Galaxy S22 uit in een nieuwe tint Bora Purple

Samsung brengt zijn Galaxy S22 uit in een nieuwe tint Bora Purple

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Samsung brengt zijn Galaxy S22 uit in een nieuwe tint: Bora Purple. "Bora" is het Koreaanse woord voor paars. Vanaf 10 augustus is de Galaxy S22 te koop in de nieuwe tint. Het is nog niet bekend of ze ook in Nederland en België beschikbaar is.

Samsung Galaxy S22 in Bora Purple

Regelmatig brengt Samsung nieuwe kleurvarianten van de S22-serie op de markt. De tint Bora Purple is eerder al gelekt en nu heeft Samsung het bestaan van de variant ook zelf bevestigd. Dat deed de techgigant in een persbericht. De kleur paars staat volgens Samsung voor "individualiteit, grenzen verleggen en innoveren met openheid". Mooi gezegd.

Op dit moment is het nog niet bekend of de S22 in de kleur Bora Blue ook in Nederland en België verkrijgbaar zal zijn op 10 augustus. Androidworld heeft de vraag gesteld bij Samsung en we passen dit artikel aan zodra we er meer over weten.

Z Flip 4 in Bora Purple?

Ook de dag '10 augustus' kan misschien wel een belletje doen rinkelen, want het is de moment waarop het bedrijf zijn vouwbare Galaxy Z Fold 4 en Galaxy Z Flip 4 voorstelt. Ze verschijnen samen met de Galaxy Watch 5 en de Buds 2 ¨Pro. We verwachten dat ten minste enkele van die producten ook in de kleur Bora Purple verschijnen. Van de verwachte telefoons lijkt enkel de Z Flip 4 de tint over te nemen, ten minste als we deze gelekte persrenders mogen geloven.

Het is niet de eerste keer dat we een telefoon uit de S-serie in een paarse tint zien verschijnen. Eerder was er al Orchid Gray voor de Galaxy S8, Lilac Purple voor de S9 en de Violet-tint van de S22 die exclusief is voor telefoons die je via de officiële Samsung-webshop koopt. Er zijn op die webshop nog meer exclusieve tinten voor de S22 en S22 Plus, namelijk: Cream, Graphite en Sky Blue. Ze vullen de standaard kleuren aan: Phantom White, Phantom Black, Green en Pink Gold.

De populairste artikelen over de Galaxy S22-serie

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk