Samsung rolt One UI 4.1.1 uit: deze telefoons ontvangen nu de update

Samsung rolt One UI 4.1.1 uit: deze telefoons ontvangen nu de update

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Samsung rolt zijn One UI 4.1.1-update met Android 12L uit naar meer toestellen. Dit keer is de Galaxy S22-serie aan de beurt, maar ook tablets, midrange en budgettoestellen ontvangen de update. We geven een overzicht.

Samsung One UI 4.1.1

Met Android 12L heeft Google een reeks verbeteringen voorgesteld die speciaal zijn gemaakt op maat van tablets en vouwbare telefoons. Toch zijn er ook nieuwigheden die ook voor gewone smartphones interessant zijn, zoals een gebaar om vlot de split-screenweergave van apps te gebruiken en deze andere features.

De Samsung Galaxy S22, S22 Plus en S22 Ultra ontvangen nu Android 12L met de One UI 4.1.1-update. De update is nu ook beschikbaar voor de Galaxy Tab S7-serie, dat weet Android Police. Daarnaast werkt Samsung ook de Galaxy A3 en A12 bij, maar dan met One UI 4.1. Dat is de softwareversie die met de komst van de Galaxy S22-serie is voorgesteld.

One UI 4.1.1 werd vorige maand voor het eerst getoond bij de lancering van de Galaxy Z Fold 4 en de Z Flip 4. Na de nieuwe vouwbare telefoons kregen de Galaxy Tab S8-serie als eerste de update, gevolgd door de vorige generaties van Samsungs vouwbare telefoons.

Samsung rolt One UI 4.1.1 uit: deze telefoons ontvangen nu de update

De Samsung Galaxy Tab S7

One UI 5

Samsung werkt tegelijk ook aan De Android 13-update voor zijn Galaxy-apparaten. Vorige maand kregen we al de eerste screenshots te zien van One UI 5. Nieuw bij die versie zijn de widgets die je kan stapelen, meer kleurenpaletten en nieuwe instellingen voor meldingen. Je zal ook per app een andere taal kunnen kiezen. We bespreken alle verbeteringen die met Android 13 komen in dit artikel.

Volgens geruchten mogen we de Android 13-update vanaf 17 oktober verwachten op Samsung-telefoons. Hij zal als eerste beschikbaar zijn op de Galaxy S22-serie. Heb jij de One UI 4.1.1- of 4.4-update zonet ontvangen op jouw Galaxy-apparaat? Wat zou Samsung nog moeten verbeteren in One UI 5? Laat het ons weten in de reacties.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk