'Samsung Galaxy S23: alles over het geheugen opgedoken'

'Samsung Galaxy S23: alles over het geheugen opgedoken'

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Er komen steeds meer interessante details over de Samsung Galaxy S23-serie naar buiten. Dit keer komen we meer te weten over het opslaggeheugen van de smartphones.

Samsung Galaxy S23 opslaggeheugen

De bekende geruchtenverspreider Snoopy Tech maakt in een tweet meer bekend over de opslagvarianten van de drie toestellen. Hij deed vorige jaar precies hetzelfde bij de S22-telefoons. Volgens de man schrapt Samsung de basisopslagoptie van 128 GB voor de Galaxy S23 Plus en Galaxy S23 Ultra. Beide telefoons beginnen nu metg een een opslagmodel van 8 GB RAM en 256 GB. De Galaxy S23 Plus wordt krijgt nu ook een opslagvariant van 8 GB RAM en 512 GB, terwijl de Galaxy S23 Ultra een versie met 12 GB RAM en 512 GB krijgt. De laatste zou ook een 12 GB RAM-model kunnen krijgen met 1 TB opslag, mogelijk exclusief voor de Samsung Store.

Gerelateerde artikelen

Als dit klopt, dan krijgen de Galaxy S23 Plus en S23 Ultra een aantal nieuwe varianten met meer opslaggeheugen. Dat zullen veel mensen als een zeer welkome toevoeging beschouwen.

De reguliere Samsung Galaxy S23 is dit keer misschien het enige vlaggenschip van Samsung dat 128 GB aan opslagruimte biedt. Mogelijk komt er van dit model ook een 256 GB-variant, gelijk aan de voorganger. Hieronder vind je het complete overzicht van varianten dat nu gelekt is:

Samsung Galaxy S23 Samsung Galaxy S23 Plus Samsung Galaxy S23 Ultra
Variant 1: 8 GB RAM - 128 GB opslag 8 GB RAM - 256 GB opslag 8 GB RAM - 256 GB opslag
Variant 2: 8 GB RAM - 256 GB opslag 8 GB RAM - 512 GB opslag 12 GB RAM - 512GB
Variant 3: 12 GB RAM - 1 TB
Kleuren:  Botanic Green, Misty Lilac, Phantom Black, Cotton Flower Botanic Green, Misty Lilac, Phantom Black, Cotton Flower Botanic Green, Misty Lilac, Phantom Black, Cotton Flower

Snoopy Tech onthulde ook de namen van de kleuren. Alle drie de telefoons zouden worden gelanceerd in de kleuren Botanic Green, Misty Lilac, Phantom Black en Cotton Flower. Die kleuren zie je in de afbeelding boven dit artikel. De Samsung Store zou ook exclusieve kleuropties kunnen bieden, waaronder grijs, lichtblauw, lichtgroen en rood.

Wat weten we al over de Samsung Galaxy S23?

Eind vorig jaar zagen we al de eerste persafbeeldingen van de Samsung Galaxy S23, Galaxy S23 Plus en Galaxy S23 Ultra in combinatie met de eerder aangekondigde Galaxy Buds 2 Pro en de Galaxy Watch 5. Dat waren kleine afbeeldingen die daardoor niet heel erg goed uit de verf kwamen. Vorige week doken de telefoons op in veel duidelijkere afbeeldingen waardoor we onder ander de Galaxy S23 en Galaxy S23 Ultra in verschillende kleuren te zien kregen. De Galaxy S23 Plus zal grotendeels overeenkomen met de Galaxy S23.

Er gaan ook geruchten dat Samsung voor de S23-serie een aangepaste versie van de Snapdragon 8 Gen 2-processor van Qualcomm gebruikt. De koeling van deze versie is sterk verbeterd. Daarnaast zouden de telefoons kunnen bellen via satellietverbinding, en een 200 MP hoofdcamera en een telecamera met 10x optische zoom krijgen.

Tik op onderstaande knoppen om meer te lezen over de aankomende toestellen. De telefoons worden op 1 februari officieel aangekondigd.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk