Samsung Galaxy S23 afbeeldingen laten de telefoon in volle glorie zien

Samsung Galaxy S23 afbeeldingen laten de telefoon in volle glorie zien

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Er zijn al eerder afbeeldingen van de Samsung Galaxy S23-serie opgedoken maar die waren niet zo duidelijk. De beelden die nu zijn gelekt zijn dat wel, en dit is hoe de Samsung Galaxy S23 er hoogstwaarschijnlijk uit gaat zien.

Samsung Galaxy S23 

Eind vorig jaar zagen we al de eerste persafbeeldingen van de Samsung Galaxy S23, Galaxy S23 Plus en Galaxy S23 Ultra in combinatie met de eerder aangekondigde Galaxy Buds 2 Pro en de Galaxy Watch 5. Dat waren kleine afbeeldingen die daardoor niet heel erg goed uit de verf kwamen. De afbeeldingen die nu zijn opgedoken zijn veel duidelijker. We zien hier de achterzijde van de Galaxy S23 en Galaxy S23 Ultra in verschillende kleuren.

Die kleuren lijken af te wijken van de S22-serie van dit jaar. Dat blijkt uit een nieuwe roze en een nieuwe groene kleur. Mogelijk worden dit de kleuren die Samsung in zijn promotie- en marketingmateriaal een prominente plek zal geven. Verder zien we subtiele designwijzigingen ten opzichte van de voorgangers. Het belangrijkste verschil is het camera-eiland. Samsung heeft het zogenaamde Contour Cut design achterwege gelaten. Daardoor is de achterzijde vlakker en dat uiterlijk kennen we van de Samsung Galaxy S22 Ultra.

Opgedoken afbeeldingen van de Samsung Galaxy S23 Ultra

Opgedoken afbeeldingen van de Samsung Galaxy S23

Wanneer komt de Samsung Galaxy S23 uit?

Volgens de laatste geruchten gaat Samsung de Galaxy S23-serie aankondigen op 1 februari in Amerika. Dat betekent dus dat we nog minder dan een maand hoeven te wachten op de nieuwe high-end telefoons van Samsung.

Al deze geruchten zijn niet bevestigd door Samsung en zullen we nog steeds met een korreltje zout nemen totdat de telefoons in februari worden aangekondigd. Ondertussen kan je alle geruchten, video's, foto's, afbeeldingen, specificaties en meer over de smartphones terugvinden via onderstaande pagina's op Androidworld.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Samsung? Download dan onze Android-app en volg ons via Google Nieuws en op Telegram, Facebook, Instagram en Twitter.

Samsung Galaxy S22 met 'uitstekende' Contour Cut-cameramodule 

Samsung Galaxy S22 met 'uitstekende' Contour Cut-cameramodule 

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk