'Samsung Galaxy Tab S9-serie uitgesteld: komt voorlopig niet'

'Samsung Galaxy Tab S9-serie uitgesteld: komt voorlopig niet'

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

Samsung zou besloten hebben om de lancering van de nieuwe Tab S9-serie uit te stellen. Eerst werd gedacht dat Samsung in december dit jaar, of begin volgende jaar, de nieuwe tablets zal aankondigen. Dit lijkt nu dus niet te gaan gebeuren. Wanneer kunnen we de tablets wel verwachten?

Galaxy Tab S-serie

De Samsung Galaxy Tab S-serie is de high-end-tabletlijn van Samsung. De huidige modellen, de Samsung Galaxy Tab S8-lijn, werden in februari van dit jaar aangekondigd. De verwachting was dan ook dat Samsung dit voor volgend jaar zal gaan herhalen. Volgens een rapport lijkt dit echter niet te gaan gebeuren. Volgens dit rapport stelt Samsung de lancering van de Galaxy Tab S9-serie namelijk uit. Dit uitstel van Samsung zou te wijten zijn aan de daling van het aantal tablet-verkopen van het bedrijf en de wereldwijde economische onzekerheden.

Samsung zou dus op dit moment werken aan een nieuwe strategie en aan een nieuw ontwikkelingsschema voor de nieuwe tablets. Wellicht dat Samsung de Galaxy Tab S9-serie, net zoals de Tab S7-serie, in augustus gaat aankondigen. De tablets zullen dan waarschijnlijk tegelijkertijd met de nieuwe foldables van het bedrijf gelanceerd worden.

'Samsung Galaxy Tab S9-serie uitgesteld: komt voorlopig niet'

Galaxy Tb S8

Samsung Galaxy Tab S8-serie

Als je voor nu een high-end tablet van Samsung zoekt, kom je voorlopig dus nog uit bij de Samsung Galaxy Tab S8-serie. Deze serie bestaat uit drie tablets: de 'gewone' Tab S8, de Tab S8+ en de Tab S8 Ultra. Twee van deze tablets hebben we getest. Onze Sebastien was in ieder geval erg te spreken over de Galaxy Tab S8+ in zijn review. Hij zei er onder andere het volgende over:

De Samsung Galaxy Tab S8+ brengt een frisse wind in de Tab S-serie van luxetablets. Voor zowel creatievelingen als voor thuiswerkers en studenten, kan de Tab S8-serie erg veel betekenen. De Tab S8 Plus is razendsnel, heeft een prachtig beeldscherm, een kwalitatieve stylus en een accu waar je op kan rekenen... Als je op zoek bent naar een high-end tablet met krachtige tekenfuncties die ook werkt met Android, dan is er geen enkel waardig alternatief. Consumenten kunnen wel voor iPad Pro kiezen, maar de versie met zijn 12,9 inch scherm kost bijna 300 euro meer dan deze Tab S8 Plus. Wanneer je alles samen bekijkt is de Tab S8 Plus een erg goede keuze.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk