'Samsung Galaxy Z Fold 4 laadt sneller op, ook stuk steviger dan Fold 3'

'Samsung Galaxy Z Fold 4 laadt sneller op, ook stuk steviger dan Fold 3'

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

Volgens nieuwe geruchten kan de Samsung Galaxy Z Fold 4 een stuk sneller opladen dan zijn voorganger. Het toestel moet namelijk in ongeveer een half uur van nul tot 50 procent opgeladen kunnen worden. Ter vergelijking: de Z Fold 3 laadt in hetzelfde tijdsbestek tot maximaal 33 procent op. Naast deze verbetering wordt de Z Fold 4 een stuk steviger dan zijn voorganger, dit is waarom.

Samsung Galaxy Z Fold 4 specificaties

Op 10 augustus wordt de Samsung Galaxy Z Fold 4 pas officieel aangekondigd, maar we krijgen door diverse geruchten en renders wel steeds meer over het toestel te weten. Zo zijn de persrenders van het toestel gelekt, en weten we ook al meer over de processor van het aankomende vouwbare vlaggenschip. Daarnaast weten we over meer over de camera-opstelling én over het verbeterde scharnier. Alles over de specificaties van de Z Fold 4, lees je in dit artikel.

Sneller opladen, Gorilla Glass Victus+ en meer

Bij deze geruchten komt nu een nieuw gerucht, Sammobile meldt namelijk dat de Z Fold 4 sneller kan opladen en een stevigere behuizing krijgt. Volgens de website kan de Z Fold 4 in ongeveer een half uur van nul tot 50 procent opgeladen worden. De Z Fold 3 laadt, ter vergelijking, in een half uur maximaal van nul tot 33 procent op. Deze snelheid haalt het toestel uit de iets snellere 25W 'snellader'.

Volgens een geruchtenverspreider krijgt de Galaxy Z Fold 4 verder de beschikking over Gorilla Glas Victus+. Zowel het scherm aan de voorkant, als de achterkant van het toestel krijgen de beschikking over dit glas. Dit zal bovendien een logische zet van Samsung zijn, aangezien de S22-serie ook al de beschikking hierover had. Het grote vouwbare paneel wordt overigens logischerwijs weer een plastic variant, hier zal Samsung ongetwijfeld weer een dun laagje glas aan toegevoegd hebben. Meer over Gorilla Glass lees je overigens in dit artikel.

Kijk jij uit naar de Galaxy Z Fold 4? Laat het weten in de comments onder dit artikel.

'Samsung Galaxy Z Fold 4 laadt sneller op, ook stuk steviger dan Fold 3'

Nieuws

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk