Samsung komt met speciale Pokémon-cases, helpt tegen het verdriet?

Samsung komt met speciale Pokémon-cases, helpt tegen het verdriet?

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

De tranen schieten nog altijd in mijn broek als ik eraan denk. Huilen, huilen en nog eens huilen was het enige wat ik kon doen. Het aangekondigde pensioen van Ash Ketchum en Pikachu, de welbekende Pokémon-trainer met zijn schattige elektrische Pokémon, valt mij nog altijd zwaar. Gelukkig weet Samsung de pijn iets te verzachten door de nieuwe cases die het heeft aangekondigd.

Hij stopt ermee

Na 25 jaar heeft onze Ash besloten om met pensioen te gaan. Vanaf mijn geboortejaar probeert de Pokémon-trainer uit Pallet Town al de beste trainer allertijden te worden, ofwel: ''I want to be the very best, Like no one ever was', aldus hijzelf. Eindelijk lukte het hem - na vele verwoede pogingen - dit jaar om zijn doel te bereiken. Ash werd Pokémonmeester en kon zich de beste trainer van de wereld noemen. Wie had ooit kunnen denken dat het ietwat stroeve en schokkerige begin met Pikachu tot zoiets moois zou kunnen leiden?

Mooi nieuws zou je denken, vele geruchten over een eventueel pensioen gingen hierna echter al gauw de ronde. Ash had immers zijn levensdoel bereikt. Een aantal weken later kwam de Pokémon Company dan ook met het droevige bericht dat de serie verder gaat zonder Ash en Pikachu. Stoppen op een hoogtepunt heet dat dan. Twee nieuwe personages gaan de hoofdrol van hen overnemen. Er komt wel nog één afsluitend seizoen met 'onze twee helden'.

Samsung brengt troost

Samsung heeft nu nieuwe officiële accessoires aangekondigd voor de Galaxy Z Flip 4, Galaxy Buds en Galaxy Watch 4 en Galaxy Watch 5, wellicht om de pijn iets te verzachten? Het gaat onder andere over speciale horlogebandjes en cases. Zo krijgen de Galaxy Buds Live, Buds 2 en Buds 2 Pro een Poké Ball-case. De Flip 4 krijgt de beschikking over een case met hierop de lachende gezichten van Pikachu, Squirtle, Bulbasaur en Charmander. Beelden van de accessoires zie je hieronder.

Op 26 december moeten ze beschikbaar zijn. Samsung meldt hierbij dat ze in beperkte hoeveelheden op de markt gaan komen. De prijzen variëren van 40 euro voor de case van de Flip 4, tot 50 euro voor de case van de Buds 2 en de horlogebandjes. Het is nog niet bekend of de accessoires officieel ook naar Nederland en België gaan komen. Mogelijk worden ze enkel in de VS verkocht maar, later kun je ze dan wellicht wel via een veilingsite als eBay bij ons aanschaffen.

Heb jij ook een traantje gelaten na het nieuws van Pokémon? Laat het weten in de comments onder dit artikel. Gedeelde smart is immer halve smart. Wij houden het voor nu weer voor gezien!

Namens ons en Pikachu alvast hele fijne feestdagen gewenst!

Namens ons en Pikachu alvast hele fijne feestdagen gewenst!

Beelden: Samsung

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk