Samsung Galaxy Note 9: One UI 2.5 uitgerold, laatste grote update

Samsung Galaxy Note 9: One UI 2.5 uitgerold, laatste grote update

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy Note 9 krijgt One UI 2.5

Samsung rolt op dit moment de update met zijn One UI2.5-softwareschil uit naar zijn Note 9. Met de update komt een pakket aan functies. Zo kan je de DeX-desktopomgeving van Samsung nu draadloos verbinden met een tv, je kan filmpjes toevoegen aan notities en ook het Samsung Keyboard is nu veelzijdiger. Samsung splitst zijn toetsenbord nu in liggende modus en er is een YouTube-zoekfunctie uitgebracht. De berichten-app van Samsung kan verder rekenen op een functie die helpt in geval van nood. Je kan nu gedurende 24 uur om de 30 minuten een noodbericht verzenden in

Daarnaast zijn er ook nieuwe features voor de camera uitgerold. Je kan je nu bijvoorbeeld de duur van een opname aanpassen als je 'Single Take' gebruikt. Dat is een functie waarbij Samsung automatisch een reeks foto's en filmpjes maakt en de beste beelden presenteert. Verder kan je ook de framerate aanpassen in de Pro-videomodus, en je kiest nu tussen 24, 30 en 60 fps.

Laatste grote update

Samsung maakte eerder al bekend welke toestellen de update naar One UI 2.5 zouden krijgen, en naast de Note 9 staan ook de S9 en de S9 Plus nog braaf in de rij aan te schuiven, wachtend op een update. Eerder vorige maand kreeg ook de Note 10-reeks al zo'n updatetraktatie. Het zal naar alle verwachting gaan om de laatste grote update die de Note 9 ontvangt, want de telefoon kwam niet in aanmerking tot de drie jaar ondersteuning die andere telefoons wel krijgen. Samsungs Note 9-vlaggenschip kwam oorspronkelijk nog met de Samsung Experience 9-schil op de markt.

De update heeft 'N960FXXU6FTJ3' als nummer voor de firmwareversie. Voorlopig hebben we nog geen berichten ontvangen van Belgische gebruikers die de update hebben ontvangen. Als jij de update hebt kan je ons op deze manier een tip geven.

Bedankt Henk!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk