Samsung rolt Android 13 uit naar meer Galaxy-telefoons in België, dit zijn ze

Samsung rolt Android 13 uit naar meer Galaxy-telefoons in België, dit zijn ze

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsung is gestart met het uitrollen van de Android 13-update voor de Galaxy S20 FE en de Galaxy A51. Naast de update naar Android 13 omvat de update ook een beveiligingspatch waarin bepaalde lekken worden gedicht.

Samsung Galaxy A51 en S20 FE

Er staan weer een heleboel Samsungtelefoons op de updatelijst om Android 13 te krijgen. Het gaat om de volgende modellen;

Deze telefoon krijgen vanaf nu een update binnen met daarin One UI 5.0, de nieuwste softwareschil van Samsung, die gebaseerd is op Android 13. Daarnaast brengt de update ook een beveiligingspatch van november met zich mee waarin diverse beveiligingsproblemen worden opgelost.

Nieuw in One UI 5.0

Nieuw in One UI 5.0 zijn de verbeterde widgets. Je kan voortaan meerdere widgets op elkaar stapelen zodat ze minder ruimte innemen. je kan daarnaast een video bijsnijden om hem daarna als achtergrond te gebruiken voor het vergrendelscherm. Je zal ook merken dan One UI een nieuw uiterlijk heeft gekregen, met ander andere een betere weergave van meldingen en de notificatie voor oproepen. Via onderstaande links kom je er alles over te weten:

Android 13 downloaden op je Galaxy-telefoon

Samsung rolt de Android 13-update in de komende dagen geleidelijk uit naar meer gebruikers. Zodra de update voor jou beschikbaar is, wordt deze zichtbaar in de meldingen in de notificatiebalk van je Samsungtelefoon. Je kunt ook handmatig controleren of je de update binnen hebt. Dit doe je als volgt: Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installeren. Wil je weten wanneer jouw Samsung-smartphone de Android 13-update krijgt, neem dan hier een kijkje.

Heb jij een van deze Samsung-telefoons? En zo ja, laat je het weten als je de update binnen hebt? Dit kan in de reacties onder dit artikel, door ons een bericht te sturen of door een bericht achter te laten in onze Telegram-groep. In deze laatste deel je het nieuws daarbij met andere Android-liefhebbers.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk