Samsung start uitol One UI 3.1 voor diverse Galaxy-telefoons, dit zijn ze

Samsung start uitol One UI 3.1 voor diverse Galaxy-telefoons, dit zijn ze

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De Galaxy S20, Galaxy Note 20, Galaxy Z Fold 2 en de Galaxy Z Flip worden nu voorzien van de nieuwe One UI 3.1-software en de beveiligingsupdate van februari. De update is in Nederland en België nu alleen nog voor de Galaxy Z Flip beschikbaar.

Nieuwe functies voor Samsungtelefoons

In One UI 3.1 zitten een aantal nieuwe mogelijkheden en de bovengenoemde telefoons kunnen rekenen op het volgende:

 1. De gum in de Galerij-app waarmee je ongewenste objecten uit een foto kunt halen
 2. Het verbeterde Single Take waarmee je tot 14 stilstaande en bewegende beelden met één klik vastlegt. 
 3. De verbeterde touch autofocus en auto-exposure controller, waarmee je de focus en helderheid van je foto’s makkelijk verbetert. 
 4. Multiple mic recording: In combinatie met de Galaxy Buds Pro, Buds Live of Buds+ leg je tijdens de opnames omgevingsgeluiden en je stem vast.
 5. De nieuwe Eye Comfort Shield-functie, die automatisch het blauwe licht aanpast naar het moment van de dag. 
 6. Private Share: Je kan de locatie metagegevens van je foto’s verwijderen voordat je ze deelt. Met de nieuwe functie Private Share bepaal jij wie toegang krijgt tot de content die je verzendt, en hoe lang die beschikbaar blijft.  

Samsung-telefoons die nu One UI 3.1 krijgen

In One UI 3.1 zitten een aantal nieuwe mogelijkheden waaronder de gum in de Galerij-app waarmee je ongewenste objecten uit een foto kunt halen. Director View en Google Discover op het beginscherm zijn helaas niet van de partij. De laatste lijkt exclusief te zijn voor de nieuwe S21-serie. Overige Samsung kunnen gebruik maken van Samsung Daily of Samsung Free.

De Samsung Galaxy S21, de Samsung Galaxy S21 Plus en de Samsung Galaxy S21 Ultra zijn gelanceerd met het nieuwe One UI 3.1 en Samsung is nu bezig met de uitrol ervan naar andere Galaxy-telefoons. De Samsung Galaxy S20 FE was als eerste aan de beurt, en nu volgen de Galaxy S20, Galaxy Note 20 en de Galaxy Z Fold 2 in diverse omringende landen.

Samsung meldt dat de One UI 3.1 vanaf vandaag beschikbaar is op de onderstaande Samsungtelefoons. De beschikbaarheid kan per land en provider verschillen.

 • Samsung Galaxy S20-serie
 • Samsung Galaxy Note 20-serie
 • Samsung Galaxy Fold
 • Samsung Galaxy Z Fold 2-serie
 • Samsung Galaxy Z Flip en Z Flip 5G
 • Samsung Galaxy S10-serie
 • Samsung Galaxy Note 10-serie
 • Samsung Galaxy A70 en Galaxy A71
 • Samsung Galaxy A50 en Galaxy A51
 • Samsung Galaxy A80 en Galaxy A90

Wil je weten of jouw Samsung deze update ook krijgt? Een overzicht vind je hier. Details over de nieuwe functies lees je in onze review van de Samsung Galaxy S21 Ultra en in dit artikel. Krijg jij de update binnen op je Samsung? Laat het ons dan weten via dit e-mailadres (graag inclusief screenshot).

Samsung start uitol One UI 3.1 voor diverse Galaxy-telefoons, dit zijn ze

Samsung Galaxy Z Flip

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk