WhatsApp berichten bewerken komt eraan, zo werkt het

WhatsApp berichten bewerken komt eraan, zo werkt het

Het testen van berichten bewerken in de bètaversie van WhatsApp komt ten einde. WhatsApp maakt bekend dat de veelgevraagde functie vanaf nu naar iedereen wordt uitgerold. Een foutje maken is vanaf nu zo hersteld!

Berichten bewerken in WhatsApp

WhatsApp heeft bekend gemaakt dat het zijn nieuwe bewerkfunctie in de komende weken voor iedereen beschikbaar maakt. Met deze functie kun je je typfouten herstellen, ontbrekende woorden toevoegen of verkeerd geïnterpreteerde informatie corrigeren, zelfs nadat het bericht is verzonden.

Het enige dat je hoeft te doen is een verzonden bericht lang ingedrukt te houden en de bewerkoptie te selecteren. Als je een bericht bewerkt, krijgen de mensen in je chat daar geen nieuwe melding van, maar zij zien wel dat het bericht is aangepast. Bij bewerkte berichten staat namelijk het woord 'Bewerkt' naast de tijdstempel.

Het bewerken van berichten heeft wel een tijdslimiet. Het moet binnen 15 minuten gebeuren. Daarna kan je een verzonden bericht niet meer aanpassen. WhatsApp geeft verder aan dat je foto's, video's of andere soorten media of bijschriften niet kunt bewerken.

Een WhatsApp bericht bewerken

  1. Houd het bericht dat je wilt bewerken lang ingedrukt en tik op de drie puntjes: Meer opties.
  2. Selecteer Bewerken en pas je bericht aan.
  3. Tik op het vinkje als je klaar bent om je bericht te updaten.

Kan jij berichten bewerken in WhatsApp? Laat het ons dat weten in de reacties onder dit artikel.

WhatsApp-tips

Je vindt ons complete WhatsApp-tipsoverzicht met alle tips, tricks, uitleg en howto's over WhatsApp op hier op Androidworld. We passen deze pagina regelmatig aan met nieuwe tips, dus is het handig om de pagina aan je favorieten toe te voegen. Zo heb je de laatste tips altijd binnen handbereik. Hieronder vind je alvast de meest gelezen WhatsApp-tips op Androidworld.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk