Xiaomi 13T: een heleboel nieuwe afbeeldingen gelekt

Xiaomi 13T: een heleboel nieuwe afbeeldingen gelekt

Laura Jenny

door Laura Jenny

De bekende lekker Evan Blass, beter bekend als EVleaks, heeft op X een aantal zeer professioneel ogende afbeeldingen gezet van het nieuwe midrange-toestel van Xiaomi. De Xiaomi 13T lijkt ook niet meer heel ver weg van lancering te zijn, aan de officieel lijkende afbeeldingen te zien. Maar Xiaomi steekt dit ook niet onder stoelen of banken.

Xiaomi 13T

Het toestel ziet er vrij luxe uit, maar zou zich toch echt in de midrange-regionen moeten bevinden qua prijs. Nu weten we afgezien van de afbeeldingen nog niet veel qua specificaties van de nieuwe smartphone, maar hij ziet er netjes uit op de afbeeldingen. We zien een neplederen achterkant en een metalen behuizing. Het toestel komt klaarblijkelijk in twee verschillende kleuren: zwart en babyblauw. Er is geen enorm groot camera-eiland aanwezig en verder is de achterzijde vrij minimalistisch gehouden.

Xiaomi lijkt zijn slogan ‘masterpiece in sight’ (meesterwerk in zicht) te blijven doorzetten, wat impliceert dat Xiaomi 13T er goed opstaat wat betreft de camera’s. Het toestel zou worden voorzien van een 50 megapixel-camera. We horen meer op 26 september, want dan zou Xiaomi het nieuwe toestel gaan tonen in de Duitse hoofdstad Berlijn. Iets wat Xiaomi zelf al officieel heeft aangekondigd: althans, dat er een evenement komt en wanneer. Het is waarschijnlijk de Xiaomi 13T die daar de spotlight krijgt. Dan horen we ook de definitieve specificaties van het apparaat.

Wil je meer weten van de potentiële specificaties van het toestel? Een paar weken geleden schreven we nog over de unboxing-video die was verschenen van dit nieuwe paradepaardje van het Chinese telefoonmerk. Claudia heeft toen meer geschreven over wat we aan de binnenkant van het toestel mogen verwachten.

We zijn benieuwd. Lees voor meer nieuws over Xiaomi onze Xiaomi-pagina. Kijk jij uit naar dit toestel, of heb je niet zoveel met Xiaomi? Laat het nu achter in de reacties.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk