Xiaomi brengt wereldwijd de 13T Series en nieuwe smartwatches uit

Xiaomi brengt wereldwijd de 13T Series en nieuwe smartwatches uit

Dennis Mons

door Dennis Mons

De Chinese techgigant Xiaomi heeft vandaag een nieuwe smartphone-serie getoond die de strijd aan kan met Samsung en Apple. De Xiaomi 13T Series richt zich voornamelijk op nog betere cameralenzen. Daarnaast komt de fabrikant ook met twee betaalbare wearables.

Xiaomi wil de fotograaf in je ontdekken

Xiaomi kondigt vandaag zijn nieuwste Xiaomi 13T Series smartphones aan. Ontworpen en ontwikkeld voor iedereen die zijn visuele kunsten de vrije loop wil laten gaan. De Xiaomi 13T Series heeft geïntegreerde optische lenzen van Leica waardoor je authentieke Leica-beelden krijgt. Onze redacteur Mathieu van Sluis is vandaag ter plekke!

Zowel de Xiaomi 13T Pro als de Xiaomi 13T zijn uitgerust met een triple-camera setup met Summicron-lenzen, die in samenwerking met Leica zijn ontwikkeld. De groothoekcamera heeft een 50 MP-resolutie.

Daarnaast beschikt deze over een 7P asferische lens die speciaal is ontworpen om meer licht vast te leggen en opnamen met een uitgebreid dynamisch bereik te ondersteunen.

In het geval van camera's en smartphones, zoals bij de Xiaomi 13T-serie, worden asferische lenzen vaak gebruikt om meer licht op te vangen en de beeldkwaliteit te verbeteren, vooral in omstandigheden met weinig licht of wanneer je een hoger detailniveau wilt.

Xiaomi 13T Pro wordt geleverd met 2 opslagvarianten: 12GB + 512 GB vanaf 899,99 euro inclusief Redmi Pad SE. Xiaomi 13T wordt geleverd met 2 opslagvarianten: 8GB + 256GB, vanaf 649,99 euro.

xiaomi 13t 2

Nieuwe klokjes om je pols

Ook de Xiaomi Watch 2 Pro en Xiaomi Smart Band 8 zijn nu uitgebracht naast de Xiaomi 13T Series smartphones. De nieuwe gadgets hebben als doel om gezondheid, welzijn en sportprestaties te ondersteunen.

De Xiaomi Watch 2 Pro draait op Google's Wear OS, en levert, zoals Xiaomi stelt, prestaties met een langere batterijduur, een verbeterd scherm en een ontwerp dat tegemoet komt aan de behoeften op het gebied van gezondheid en fitness.

Hij is voorzien van een Snapdragon W5 + Gen 1, wat zorgt voor snelle en energiezuinige prestaties. Ook heeft het klokje een LTE-verbinding.

Xiaomi brengt wereldwijd de 13T Series en nieuwe smartwatches uit

Snel en kwiek

In de wereld van Xiaomi's fitness wearables is er een nieuwe gadget verschenen: de Xiaomi Smart Band 8. Het wordt nu onderdeel van Xiaomi's fitnesstrackers en heeft meer dan 150 sportmodi. Gebruikers hebben daardoor een schier eindeloze keuze aan fitnessactiviteiten om uit te kiezen.

Binnenkort kun je zowel de Xiaomi Smart Band 8 als de Xiaomi Watch 2 Pro bemachtigen via mi.com en de Xiaomi Store. De Xiaomi Smart Band 8 is beschikbaar voor 49,99 euro terwijl de Bluetooth-versie van de Xiaomi Watch 2 Pro verkrijgbaar is vanaf 269 euro.

Xiaomi brengt wereldwijd de 13T Series en nieuwe smartwatches uit

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk