Over ons

Androidworld is door Ruud Caris en Sander Tuit opgericht in 2008 en werd de grootste Androidcommunity van Nederland en België die dagelijks bezocht wordt door tienduizenden Androidliefhebbers. Inmiddels bereikt Androidworld 1 miljoen unieke bezoekers per maand, die samen zo'n 4,5 miljoen views genereren.

Onderstaande Android-enthousiastelingen voorzien jou dagelijks van het laatste nieuws, apps, games, reviews en natuurlijk een behulpzaam en actief forum.

Dimitry 'DIM' Vleugel

Doet druk, creatief en is ondernemer. Android vanaf dag één. Goed met social media en nog beter met Messengers. Werkt op een Chromebook (hij is zo gewoon gebleven) en wisselt vaker van telefoon dan van schone sokken.

Doet: content, marketing/PR, creatief en sales

  → Lees alle artikelen van DIM

E-mail  Twitter

Over ons

Claudia Rahanmetan

Begon in 2010 artikelen te controleren en te tikken voor Androidworld en is na een korte pauze weer teruggekomen. Enthousiast Pixelgebruiker met af en toe een uitstapje naar LG of Nokia. Verder doet ze actief aan hardlopen en sushi eten. Werkt op een betaalbare convertible Chromebook.

Doet: hoofdredactie

  → Lees alle artikelen van Claudia

E-mail  Twitter

Over ons

Sebastien Marien

Millennial die al helemaal weg was van smartphones en tech toen hij nog met het fietsje naar de middelbare school trapte. Studeerde af als journalist nadat hij flink wat docenten het leven moeilijk maakte met zijn stukjes over Android en tech. Houdt van interviews en diepgaande artikels. Belg undercover in Nederland trouwens.

Doet: content

  → Lees alle artikelen van Sebastien

E-mail  Twitter

Over ons

Jeffrey van de Velde

Een Androidtelefoon op jonge leeftijd bleef helaas niet mogelijk, de facinatie voor het besturingssysteem was alvast aanwezig. Begon in 2014 met het tikken van artikelen over het laatste technologienieuws en volgt Sundar Pichai altijd te voet (of gewoon via Feedly...). Ooit in België gewerkt en kenmerkt zichzelf graag als de nep-Belg met liefde voor Belgisch technologienieuws. Welke telefoon hij momenteel gebruikt? Niemand die het weet.

Doet: content

  → Lees alle artikelen van Jeffrey

E-mail  Twitter

Over ons

Sven Brys

Dagelijks volgt Sven het technologienieuws. Vroeger was hij een iPhone-gebruiker maar bekeerde zich in 2014 tot een echte fan van Android/Google. Hij bezit een Android smartphone, Chromebook en Android TV. Buiten zijn interesse in technologie, blijft hij in beweging door te hardlopen en test terwijl de laatste smartwatches, fitnesstrackers en andere sportaccessoires.

Doet: content (vrijwilliger)

→ Lees alle artikelen van Sven 

E-mail   Twitter

Over ons

Contact opnemen kan rechtstreeks met de personen uit het AW-team, of in het algemeen via de contactpagina.

Androidworld Media BV
Robert Peereboomweg 11
2031 BC Haarlem

KVK:55422950
BTW: NL851703094B01

Dit vind je misschien ook leuk