AW Podcast smartphone-fotografie aflevering 2: Linda's fotografietip

AW Podcast smartphone-fotografie aflevering 2: Linda's fotografietip

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Met welke telefoons maak je de beste foto's? Wat zijn de handigste bewerkapps en welke rol speelt AI bij smartphone-fotografie? Dat en nog vele andere vragen beantwoorden Jelle Passchier en Sebastien Marien van Androidworld in deze podcastreeks samen met smartphone-fotografe Linda Smit (@vlinderlin).

AW Podcast smartphone-fotografie

Na onze inleidende aflevering, zoomen we in op Linda's fotografietips. Je ontdekt wat je kan met de groothoekcamera van je telefoon en hoe je omgaat met de beperkte zoommogelijkheden van smartphonecamera's. Verder bespreken we ook hoe je je macrofoto's kan verbeteren, en de tip daarbij zal je verrassen. En voor de foodies: hoe maak je de leukste foto's van een overheerlijke maaltijd, helemaal hapklaar voor op Instagram?

Linda Smit organiseert 'Smartphone Photowalks' waar ze haar tricks voor verschillende fotosituaties deelt met een groep liefhebbers. Hoe ziet zo'n dag van een smartphone-fotografe eruit? Hebben we daar terecht een heel rooskleurig beeld van? In deze podcastaflevering nemen we je mee.

De AW Podcast smartphone-fotografie is een korte reeks van zes afleveringen. Wie de eerste heeft gemist, kan ze hieronder beluisteren of op YouTube bekijken. In aflevering 3 ligt de focus volledig op nachtfotografie. Dat blijft een moeilijke voor de kleine kleine camerasensors van telefoons.

Volg onze AW Podcast smartphone-fotografie

Je kan elke week een nieuwe aflevering van de korte podcastreeks beluisteren via jouw favoriete podcastapp:

Bekijk de video op YouTube

Geef ons een score in je podcastapp en een like op YouTube, want dat helpt ons om te stijgen in de algoritmes. Dankzij jouw steun kunnen we in de toekomst nog meer podcastreeksen brengen.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Podcast

Dit vind je misschien ook leuk