AW Podcast smartphone-fotografie aflevering 3: alles over nachtfoto's

AW Podcast smartphone-fotografie aflevering 3: alles over nachtfoto's

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Met welke telefoons maak je de beste foto's? Wat zijn de handigste bewerkapps en welke rol speelt AI bij smartphone-fotografie? Dat en nog vele andere vragen beantwoorden Jelle Passchier en Sebastien Marien van Androidworld in deze podcastreeks samen met smartphone-fotografe Linda Smit (@vlinderlin).

AW Podcast smartphone-fotografie

Vorige week gaf Linda al heel wat fotografietips, maar over nachtfotografie hebben we het niet gehad. In deze aflevering legt Jelle uit wat nachtfotografie zo uitdagend maakt, in het bijzonder voor smartphones. Je krijgt te maken met ruis op de achtergrond, onscherpe foto's, slechte belichting en nog veel andere zaken.

Linda legt uit hoe je het beste 's nachts foto's maakt. Zijn er bepaalde instellingen en accessoires die je daarbij kunnen helpen? Anderzijds bespreken we ook welke telefoons de beste nachtfoto's maken, maar ook hoe je op een artistieke manier de nacht in jouw voordeel kan gebruiken.

De AW Podcast smartphone-fotografie is een korte reeks van zes afleveringen. Wie de eerste twee heeft gemist, kan ze hieronder beluisteren of op YouTube bekijken. In aflevering 4 ligt de focus volledig op accessoires die de smartphonefotograaf kunnen helpen. Een onderwerp dat heel erg is onderbelicht.

Volg onze AW Podcast smartphone-fotografie

Je kan elke week een nieuwe aflevering van de korte podcastreeks beluisteren via jouw favoriete podcastapp:

Bekijk de video op YouTube

Geef ons een score in je podcastapp en een like op YouTube, want dat helpt ons om te stijgen in de algoritmes. Dankzij jouw steun kunnen we in de toekomst nog meer podcastreeksen brengen.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Podcast

Dit vind je misschien ook leuk