De corona-apps: wat leren we ervan? Mede-ontwikkelaar Ivo Jansch praat erover in de Tech In Five Special

De corona-apps: wat leren we ervan? Mede-ontwikkelaar Ivo Jansch praat erover in de Tech In Five Special

Dim Vleugel

door Dim Vleugel

Laatst geüpdatet

Elke werkdag kun je luisteren naar de podcast Tech In Five. Daarin praten we je in vijf minuten bij over het technieuws van die dag zodat je altijd op de hoogte bent. In de vierde Ti5-special spreken we Ivo Jansch. Hij was een van de ontwikkelaars van de CoronaMelder-app. Kunnen we er iets van leren?

Tech In Five Special

APPRIL festival is een drukbezocht festival voor ontwikkelaars van mobiele apps. Dit jaar bezochten we met onze mobiele podcaststudio het APPRIL festival om een aantal gesprekken op te nemen met interessante bezoekers van het evenement.

In deze aflevering spreken we met Ivo Jansch. Hij was een van de ontwikkelaars die met een heel team werkte aan het ontwikkelen van de CoronaMelder-app. In dit gesprek vragen we naar zijn beweegredenen en wat we met zijn allen hebben kunnen leren van deze periode.

CoronaMelder

CoronaMelder

CoronaMelder is de officiële corona notificatie-app van Nederland, ontwikkeld onder het toezicht van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De ap ..

Tech in Five beluisteren

Afleveringen van Tech in Five verschijnen elke werkdag en meestal tussen 17:00 uur en 18:00 uur. Heb jij al een dagelijkse afspraak met onze podcast? Wanneer luister jij doorgaans naar Tech in Five en heb je nog feedback? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Podcast

Dit vind je misschien ook leuk