Kom vrijdag in onze Twitter Space over 'Telefoons en duurzaamheid'

Kom vrijdag in onze Twitter Space over 'Telefoons en duurzaamheid'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Op vrijdag 26 november om 20:00 uur kan je aansluiten in een twitter Space van Androidworld. Martijn Derks van Phonerepairs.nl discussieert samen met de Androidworld-redactie over telefoons en duurzaamheid. Waarom zijn de meeste telefoons moeilijk om te repareren. Hoe kan het beter?

Twitter Space vrijdag om 20:00 uur

Het is op Androidworld themaweek Telefoons en duurzaamheid en we praten, daarom een hele week over manieren om telefoons langer te laten meegaan of hoe je duurzame keuzes maakt. Vrijdag is Martijn Derks bij ons te gast op Twitter. Hij is de oprichter van Phonerepairs.nl en praat met ons in een Space over de (weinig) duurzame kant van smartphones. Waarom zijn de meeste telefoons toch zo lastig om zelf te repareren. En gaat Apple daar verandering in brengen? Het zijn enkele van de onderwerpen die we vrijdag 26 november bespreken vanaf 20:00 uur op Twitter.

Je kan met bovenstaande link alvast een herinnering instellen voor deze Space. Dan krijg je op je telefoon vrijdag een melding zodra hij begint. Twitter Spaces is een tool waarmee je kan luisteren naar interessante discussies tussen sprekers en ook zelf kan deelnemen. Meer over Spaces lees je hier.

Stel zelf jouw vragen!

Je kan ook zelf deelnemen aan deze audiochat om rechtstreeks je vraag te stellen via de microfoon van je telefoon. Wil je vrijdag vragen stellen, maar niet via de microfoon? Stel ze dan live in onze Telegram-groep. We houden die chat tijdens de Space in de gaten. Kan jij er vrijdag niet bij zijn, maar heb jij alvast specifieke vragen voor Martijn Derks? Laat het ons alvast weten in de reacties onderaan dit artikel.

Nieuw is ook dat Spaces voortaan kunnen worden opgenomen en je kan de opname dus later terugvinden via ons Twitter-kanaal en op Androidworld.

Kom vrijdag in onze Twitter Space over 'Telefoons en duurzaamheid'

Heb je tips of ideeën?

Androidworld is de grootste Android-community van Nederland en België. We doen dit dus samen! Heb jij dus een vraag over het onderwerp dat we bespreken tijdens de themaweek of juist ideeën of tips? Laat het dan weten in de reacties onder dit artikel. Je kan ons ook mailen via dit e-mailadres of een berichtje achterlaten op Facebook, Instagram en Twitter. Daarnaast kan je ons vragen stellen via deze Telegram-groep of deze Signal-groep. Wil je liever één van de redacteuren een tip sturen? Dan kan dat ook!

Wil je op de hoogte blijven over onze themaweken? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram en Twitter. Check ook onze AW Community voor een overzicht van de populairste AW-leden.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Podcast

Dit vind je misschien ook leuk