The Smart Ones, podcast van BNR, Androidworld en iCulture #6 | Into the Mataverse

The Smart Ones, podcast van BNR, Androidworld en iCulture #6 | Into the Mataverse

Dim Vleugel

door Dim Vleugel

Laatst geüpdatet

The Smart Ones is een podcast die voortkomt uit de samenwerking tussen BNR, Androidworld en iCulture en gaat in op de spannende en vooral leuke wereld van de tech. In deze aflevering bespreken we de strategie van smartphonefabrikanten voor wat betreft aankondigingen en nog veel meer!

The Smart Ones

De zesde aflevering van The Smart Ones staat online. In de podcast van BNR, iCulture en Androidworld hebben we het elke week over de leuke wereld van de tech. We hebben een aantal vaste rubrieken zoals het 'nieuws van de week' en 'de review', en daarnaast behandelen we elke week een thema op een diepgaande manier. The Smart Ones gaat niet alleen over smartphones maar zal veel meer onderwerpen behandelen die in de wereld van de tech thuishoren. Heb je suggesties voor ons, laat ze dan achter in de comments.

De hosts van de podcast zijn Connor Clerx (BNR), Gonny van der Zwaag (iCulture) en Dimitry Vleugel (Androidworld).

#6 Into the Metaverse

Het moederbedrijf van Facebook verandert zijn naam in Meta. Daarnaast heeft Mark ons meegenomen in zijn toekomstbeeld, The Metaverse. Wanneer het aan hem ligt zitten we over 15 jaar allemaal in een compleet virtuele omgeving. Hierin kun je reizen zonder van je plek te komen en zijn wie je wil zijn. Wanneer je een beetje een beeld wil hebben hoe dat eruit kan zien, kijk dan de film Ready Player One. Heb je iets meer tijd, lees dan het boek.

Verder hebben we het over de Fire TV-sticks van Amazon en natuurlijk de nieuwe Google Pixel 6 en Pixel 6 Pro. In de review van deze week bespreken we de nieuwe e-readers van Kobo.

Hier kun je The Smart Ones beluisteren

Deze podcast is te beluisteren in je favoriete podcastspeler, zoek op 'The Smart Ones'

The Smart Ones is een initiatief van BNR, iCulture en Androidworld en wordt mogelijk gemaakt door BLOX.

The Smart Ones, podcast van BNR, Androidworld en iCulture #6 | Into the Mataverse

 

Podcast

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk