The Smart Ones, podcast van BNR, Androidworld en iCulture #9 | De hel die Black Friday heet

The Smart Ones, podcast van BNR, Androidworld en iCulture #9 | De hel die Black Friday heet

Dim Vleugel

door Dim Vleugel

Laatst geüpdatet

The Smart Ones is een podcast die voortkomt uit de samenwerking tussen BNR, Androidworld en iCulture en gaat in op de spannende en vooral leuke wereld van de tech. In deze aflevering bespreken we de strategie van smartphonefabrikanten voor wat betreft aankondigingen en nog veel meer!

The Smart Ones

De negende aflevering van The Smart Ones staat online. In de podcast van BNR, iCulture en Androidworld hebben we het elke week over de leuke wereld van de tech. We hebben een aantal vaste rubrieken zoals het 'nieuws van de week' en 'de review'. Daarnaast behandelen we elke week een thema op een diepgaande manier. The Smart Ones gaat niet alleen over smartphones maar zal veel meer onderwerpen behandelen die in de wereld van de tech thuishoren. Heb je suggesties voor ons, laat ze dan achter in de comments.

De hosts van de podcast zijn Connor Clerx (BNR), Gonny van der Zwaag (iCulture) en Dimitry Vleugel (Androidworld).

#9 | De hel die Black Friday heet

Zwarte Vrijdag, het klinkt heel onheilspellend maar voor de koopjesjagers is het een feest. Dit uit de Verenigde Staten van Amerika overgewaaide fenomeen pakt elk jaar weer gekker en vooral langer uit. Het blijft allang niet meer beperkt tot Black Friday en Cyber Monday, we beginnen tegenwoordig al een week eerder met de zogenaamde Pre-Black Friday deals. In aflevering 9 van The Smart Ones praten we over dit koopjesfestival en proberen we uit te vinden wie er nu echt beter van wordt en of we het nog wel zo leuk vinden.

Hier kun je The Smart Ones beluisteren

Deze podcast is te beluisteren in je favoriete podcastspeler, zoek op 'The Smart Ones'

The Smart Ones is een initiatief van BNR, iCulture en Androidworld en wordt mogelijk gemaakt door BLOX.

The Smart Ones, podcast van BNR, Androidworld en iCulture #9 | De hel die Black Friday heet

 

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Podcast

Dit vind je misschien ook leuk