Pixel 7 pre-order vanaf 6 oktober, beschikbaarheid later dan verwacht

Pixel 7 pre-order vanaf 6 oktober, beschikbaarheid later dan verwacht

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

Google heeft de pre-order voor de Pixel 7-serie officieel bevestigd. In een, laten we zeggen bijzondere video, toont Google namelijk de pre-order datum van de Pixel 7-serie. De Pixel 7 zal vanaf 6 oktober te pre-orderen zijn. De uiteindelijke beschikbaarheid van de Pixel 7 zal echter nog even op zich laten wachten.

Pixel 7?

De Google Pixel 7 en de Pixel 7 Pro worden de twee nieuwe high-end smartphones van Google. De toestellen volgen de Pixel 6-serie op en zullen met een aantal verbeteringen en veranderingen komen. De telefoons krijgen bijvoorbeeld dezelfde designtaal mee, al zou het camera-eiland nu van aluminium zijn gemaakt. Ook krijgen de Pixel 7-toestellen elk apart één kleur, bij de Pixel 6-serie hadden de telefoons twee kleurtinten.

Verder draaien de Pixel 7-toestellen straks op de Tensor 2-chipset van Google. Dit zal de opvolger worden van de eerste Google Tensor-processor. Een processor die door Google zelf wordt samengesteld en welke geproduceerd wordt door Samsung. Meer over de aankomende Pixel 7-serie lees je hier.

Pixel 7 pre-order vanaf 6 oktober, beschikbaarheid later dan verwacht

Pre-order en latere beschikbaarheid

Zoals hierboven al genoemd heeft Google in een video de pre-order datum van de Pixel 7 en de Pixel 7 Pro officieel aangekondigd. In deze video zien we dat de twee smartphones vanaf 6 oktober, de dag van de presentatie van beide toestellen, te pre-orderen zijn. De video vind je hier.

Hierna zal het echter nog bijna twee weken duren voordat de telefoons ook echt beschikbaar zijn. Volgens een lek zijn de Pixel 7 en 7 Pro namelijk pas op 18 oktober verkrijgbaar. Volgens dezelfde lekker is de Pixel Watch vanaf 4 november beschikbaar. We verwachten de producten helaas weer niet in Nederland. Wel denken we dat de Pixel-tablet en andere Google-producten, zoals een nieuwe Google Nest, in Nederland aangekondigd zullen worden. Google Nederland deelde namelijk een teaser en stuurde ons een uitnodiging voor een live-evenement in Amsterdam. We zijn erg benieuwd naar wat Google hier in Nederland zal gaan aankondigen.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Providers

Dit vind je misschien ook leuk