Pixel 7 pre-order vanaf 6 oktober, beschikbaarheid later dan verwacht

Pixel 7 pre-order vanaf 6 oktober, beschikbaarheid later dan verwacht

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

Google heeft de pre-order voor de Pixel 7-serie officieel bevestigd. In een, laten we zeggen bijzondere video, toont Google namelijk de pre-order datum van de Pixel 7-serie. De Pixel 7 zal vanaf 6 oktober te pre-orderen zijn. De uiteindelijke beschikbaarheid van de Pixel 7 zal echter nog even op zich laten wachten.

Pixel 7?

De Google Pixel 7 en de Pixel 7 Pro worden de twee nieuwe high-end smartphones van Google. De toestellen volgen de Pixel 6-serie op en zullen met een aantal verbeteringen en veranderingen komen. De telefoons krijgen bijvoorbeeld dezelfde designtaal mee, al zou het camera-eiland nu van aluminium zijn gemaakt. Ook krijgen de Pixel 7-toestellen elk apart één kleur, bij de Pixel 6-serie hadden de telefoons twee kleurtinten.

Verder draaien de Pixel 7-toestellen straks op de Tensor 2-chipset van Google. Dit zal de opvolger worden van de eerste Google Tensor-processor. Een processor die door Google zelf wordt samengesteld en welke geproduceerd wordt door Samsung. Meer over de aankomende Pixel 7-serie lees je hier.

Pixel 7 pre-order vanaf 6 oktober, beschikbaarheid later dan verwacht

Pre-order en latere beschikbaarheid

Zoals hierboven al genoemd heeft Google in een video de pre-order datum van de Pixel 7 en de Pixel 7 Pro officieel aangekondigd. In deze video zien we dat de twee smartphones vanaf 6 oktober, de dag van de presentatie van beide toestellen, te pre-orderen zijn. De video vind je hier.

Hierna zal het echter nog bijna twee weken duren voordat de telefoons ook echt beschikbaar zijn. Volgens een lek zijn de Pixel 7 en 7 Pro namelijk pas op 18 oktober verkrijgbaar. Volgens dezelfde lekker is de Pixel Watch vanaf 4 november beschikbaar. We verwachten de producten helaas weer niet in Nederland. Wel denken we dat de Pixel-tablet en andere Google-producten, zoals een nieuwe Google Nest, in Nederland aangekondigd zullen worden. Google Nederland deelde namelijk een teaser en stuurde ons een uitnodiging voor een live-evenement in Amsterdam. We zijn erg benieuwd naar wat Google hier in Nederland zal gaan aankondigen.

Providers

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk