Cowboy 3 review: dit zijn de plus- en minuten van deze e-bike

Cowboy 3 review: dit zijn de plus- en minuten van deze e-bike

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Cowboy is een Brusselse startup die als doel heeft om de best mogelijke elektrische fietsen te maken voor de stad. De Cowboy 3 verbindt met een app op je telefoon, heeft speciale veiligheidsfuncties en belooft een prettige rijervaring. Is dit de beste elektrische fiets die je kan kopen?

Cowboy 3

Cowboy is een start-up met ambitie. Met hun fietsen willen ze namelijk de auto uit de stad verdrijven, en hun fiets naar voren schuiven als een alternatief dat eveneens het nodige comfort voorziet en tegelijk veel minder vervuilend is. Anderzijds wil het Belgische bedrijf ook een jonge doelgroep aanspreken. Vandaag zien we vaak nog vooral oudere mensen met elektrische fietsen rijden, maar die perceptie wil het bedrijf graag veranderen.

Om die doelen te bereiken, komt het merk met een stadsfiets met een modern design en trapondersteuning die volgens Cowboy superieur is. Belangrijk is ook de app die met je fiets met je telefoon verbindt via Bluetooth om navigatie en andere handige features te bieden. Op Cowboy-fietsen mag je daarnaast veiligheidsfuncties verwachten zoals crashdetectie.

Cowboy 3 review: dit zijn de plus- en minuten van deze e-bike

Al deze wapens gooit het merk in de strijd, maar zijn ze voldoende om te overtuigen in combinatie met het hoge prijskaartje van de Cowboy 3? Via deze link lees je over alle plus- en minpunten die wij zijn tegengekomen tijdens het testen van de Cowboy 3.

Cowboy 3 kopen

De Cowboy 3 is vanaf 2.379 euro beschikbaar op de website van het bedrijf. Je kan een fiets daar eerst naar wens configureren en vervolgens bestellen. De levering is telkens binnen vijf weken.

Review

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk