Sony LinkBuds videoreview: een geslaagd experiment

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Sony heeft de LinkBuds aangekondigd, en dat zijn bijzonder vormgegeven draadloze oordopjes. Wij hebben deze LinkBuds mogen testen en je kan hier onze videoreview bekijken.

Wat zijn Sony LinkBuds?

De Sony LinkBuds hebben een zogenoemd ‘open ringontwerp’, waardoor ze niet de gehele gehoorgang blokkeren, zoals in-ears dat wel doen. Hierdoor kun je, naast het horen van de muziek, ook de wereld om je heen kunt blijven horen. Dat is vooral handig als je bijvoorbeeld muziek wil luisteren op de fiets. Daarnaast kan je dankzij de Speak-to-Chat-functie een gesprek met iemand voeren, zonder dat je hiervoor je oordoppen hoeft te verwijderen. Zo kan je makkelijk koffie bestellen tijdens het beluisteren van muziek of de weg vragen op het station

Naast deze en nog meer slimme functies ondersteunen de LinkBuds de Fast Pair-functie van Google waarmee je ze makkelijk koppelt met je telefoon. Een volle batterij gaat tot 5,5 uur lang mee en in slechts 10 minuten laden kun je weer 90 minuten verder met luisteren. De oordopjes zijn verder spatwaterbestendig. Je kan ze dus gebruiken in de regen of tijdens het sporten. Daarnaast werken ze met de Google Assistent, Microsoft Soundscape, 360 Reality Audio, Dolby Atmos en 360 Spatial Sound.

Wil je meer weten over de nieuwe Sony LinkBuds? Bekijk dan onze video-review!

Review

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk