Beste slimme deurbellen met lokale opslag

Beste slimme deurbellen met lokale opslag

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Met een videodeurbel kan je altijd mensen aan de deur toespreken, ook als je niet thuis bent. Bekijk hier een overzicht van de beste slimme deurbellen waarvoor je geen maandelijks cloudopslag abonnement nodig hebt.

Wat is een slimme deurbel

Een slimme deurbel bevat een ingebouwde camera waarvan je de beelden via de bijbehorende app op je smartphone kunt bekijken. De videodeurbellen zijn er in alle vormen en maten. Vaak zijn er onderling heel wat verschillen tussen fabrikanten en modellen. Sommige merken kiezen er bijvoorbeeld voor om videobeelden van bezoekers aan je voordeur in de cloud op te slaan en ze koppelen daar een betaald abonnement aan. Andere deurbellen werken dan weer met lokale opslag via microSD of een aparte basestation in je huis.

Onze collega's van AW Smart hebben een overzicht gemaakt van de beste videodeurbellen zonder een abonnement voor cloudopslag die beelden dus lokaal opslaan. Bekijk het overzicht nu op AW Smart.

Wat is de beste slimme deurbel?

Beste slimme deurbellen met lokale opslag

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Smarthome

Dit vind je misschien ook leuk