Google Home Max-speaker uit productie, hier kan je hem nog kopen

Google Home Max-speaker uit productie, hier kan je hem nog kopen

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Google bevestigt dat de Home Max-smart speaker niet langer gemaakt wordt. Hij is ook niet meer in de Amerikaanse Google Store te vinden, en wij zochten uit waar je hem nog kan kopen.

Google Home Max

De Home Max was jarenlang Googles krachtigste luidspreker met Assistent in de line-up, en hij was de grotere broer van de originele Home en de Mini. Ondertussen kregen die twee kleinere speakers al een opvolger met de Nest Audio en de tweede generatie van Nest Mini. Google bevestigde aan Engadget dat de Max nu uit de productie is en niet langer in de Amerikaanse Google Store te koop zal zijn.

Machinelearning

Het lijkt dan ook erg aannemelijk dat de Home Max dan ook binnenkort niet meer voor ons te koop zal zijn, niet in de Duitse Google Store of in andere winkels. Wil je toch nog graag Googles luidste speaker in huis halen, dan is het mogelijk nu de moment om hem alsnog aan te schaffen.

Google Home Max-speaker uit productie, hier kan je hem nog kopen

De Google Home Max is een luidspreker met twee 4,5 inch-woofers en een stereo-ingang. Deze speaker heeft een erg goede geluidskwaliteit en een geluidstuner genaamd Smart Sound. die past het geluid aan aan jouw omgeving en je voorkeuren. De speaker gebruikt daarnaast machinelearning om vast te stellen hoe het geluid het beste zal klinken, bijvoorbeeld wanneer de speaker in de hoek van de kamer staat.

Google Home Max kopen

De Home Max is nooit officieel bij ons verschenen, maar hij kan wel via grijze import gekocht worden. Dat wil zeggen dat Nederlandse winkels hem importeren vanuit het buitenland. Daarnaast kan je hem ook via de Duitse Google Store kopen en hem via een doorstuurdienst zoals Huifkarverzendservice naar Nederland of België laten brengen.

  • De Google Home Max is in het zwart te koop via Bol.com voor 259,99 euro
  • De Google Home Max is in de kleuren wit en zwart te koop via de Duitse Google Store voor 291,46 euro

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Smarthome

Dit vind je misschien ook leuk