JBL Link Bar: smart speaker, Android TV en soundbar in één, opnieuw uitgesteld

JBL Link Bar: smart speaker, Android TV en soundbar in één, opnieuw uitgesteld

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

JBL Link Bar

De JBL Link Bar werd vorig jaar in mei op Googles I/O-conferentie voorgesteld als de ultieme alleskunner. Het toestel sprak tot de verbeelding, want het is niet alleen een soundbar voor je tv, maar ook een Android TV-box en een slimme speaker met Google Assistent. Al snel bleek echter dat we nog geduld moesten koesteren alvorens het apparaat op de markt zou komen, want de lancering van de Link Bar werd van de herfst van vorig jaar uitgesteld tot de lente van 2019.

JBL begon in augustus al met het verkopen van pre-orders en het toestel kost omgerekend 353 euro, maar nu is Android Police te weten gekomen dat de verschijning van de Link Bar opnieuw is uitgesteld, dit keer tot de zomer van 2019. JBL bevestigde ook bij website dat het apparaat in het midden tot het einde van de zomer verwacht wordt.

Uniek product

Het is niet bekend wat precies de reden van het uitstellen is. Vermoedelijk stond de hardware nog niet helemaal op punt en was JBL oorspronkelijk iets te snel om het product samen met Google naar buiten te brengen. De Link Bar is dan ook een bijzonder apparaat dat belooft om degelijke audio te combineren met het Android TV-besturingssysteem voor televisies en de benodigde software en hardware voor een smart speaker. Vandaag de dag is de Link Bar daarom nog steeds een uniek product.

Wat denk jij van de JBL Link Bar? Vind je het nog steeds een interessant product of maak je je eerder zorgen door het meermaals verschuiven van de lanceringsdatum? Laat ons ook in de reacties weten hoe jij staat ten opzichte van pre-orders. Doe je dat geregeld, of vind je het te riskant en wacht je liever de recensies af?

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Smarthome

Dit vind je misschien ook leuk