Beste midrange smartphones van 2023

Beste midrange smartphones van 2023

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Welke midrange smartphones kun je op dit moment het beste kopen? In dit artikel nemen we de kooptips met je door en sommen we de beste telefoons van 350 tot 600 euro voor je op.

Welke midrange smartphone moet ik kopen?

Bij Androidworld houden we van overzichtelijke overzichtslijstjes. We proberen je hiermee houvast te geven en te helpen met jouw zoektocht in het grote, ruime en dicht beboste smartphonebos. In dit artikel, welke we regelmatig updaten, nemen we de beste midrange smartphones met je door. Dit zijn telefoons van 350 tot en met 600 euro.

Mocht je overigens vragen hebben of twijfelen tussen bepaalde smartphones. Reageer dan in de comments of word lid van onze Telegram-groep. Hierin proberen wij, of honderden Android-liefhebbers, je verder te helpen.

Hoe werkt deze lijst?

In de lijst hieronder vind je de beste midrange martphones op volgorde van prijs. We worden niet betaald door de smartphonefabrikanten, deze lijst is dus onafhankelijk door ons in elkaar gezet. Onze ervaring, de prijs-kwaliteitverhouding en de specificaties spelen een rol bij de totstandkoming van de lijst. Iedere smartphone hebben we daarbij in handen gehad.

Mocht je overigens op zoek zijn naar een duurdere smartphone of een smartphone van een specifiek merk. Hou dan onze website en app goed in de gaten. We hebben namelijk ook een artikel met de beste budgetsmartphones en we komen nog met de beste high-end smartphonelijst (+600 euro). Daarbij komen we binnenkort - net als vorig jaar - met de beste smartphones per merk. Hierin lees je welke smartphones van specifiek Xiaomi, Samsung, OnePlus, Google en/of andere fabrikanten je het best kunt kopen. We hebben overigens ook een koopgids, hierin vind je een overzicht van alle Android-smartphones die je het beste kunt kopen.

Beste midrange smartphones 

1. Nothing Phone (1) (379 euro)

+ Uniek premium design, schone snelle Android-ervaring, goede accu, vloeiend AMOLED-paneel, prima camera's
-Nog altijd last van enkele bugs, niet geheel waterdicht

2. Motorola Edge 40 (399 euro)

+ Schone Android-schil, standaard 256 GB opslag, 144 Hz AMOLED-paneel, luxe design, 68W snelladen, snelle chipset
- Slechts twee Android-upgrades en drie jaar aan beveiligingsupdates

3. Xiaomi 12 (439 euro)

+ Snelle 8 Gen 1-chip, goed uitgebreid camera-eiland, 67W snelladen, mooi vloeiend AMOLED-paneel, luxe design
- Veel bloatware, drukke Android-schil, accuduur niet geweldig

4. Samsung Galaxy S21 FE (449 euro)

+ Uitgebreid camera-eiland met telecamera, goed updatebeleid, mooi AMOLED-paneel
- Design niet heel luxe, opladen gaat traag, chipset niet heel zuinig

5. Google Pixel 7 (579 euro)

+ Schone Android-ervaring, luxe eigen design, geweldige hoofdcamera, snelle Tensor G2-chip
- Opladen gaat traag

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Tips

Dit vind je misschien ook leuk