Kerst en nieuwjaar: een overzicht van de leukste apps en gadgets

Kerst en nieuwjaar: een overzicht van de leukste apps en gadgets

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Het is bijna kerst! Des te meer redenen om je huis en je smartphone nog meer in een gezellige kerstsfeer te brengen. Je vindt op Androidworld veel leuke artikelen en tips over de feestdagen en een aantal daarvan hebben we in dit artikel voor je samengevat.

Slimme kerstgadgets voor weinig

Powerbanks en hoesjes kent iedereen, maar in dit artikel vind je zes originele gadgets die ontzettend leuk kunnen zijn als cadeau voor onder de kerstboom.

Fans van smarthome kunnen zich helemaal laten gaan met de slimme kerstverlichting die we in dit artikel laten zien. En wat dacht je van Secret Santa? Dat is een spelletje waarbij je een cadeau koopt voor een willekeurige persoon en met een afgesproken bedrag. Of misschien ben je gewoon nog op zoek naar een cadeau? Wij helpen je uit de nood. Hieronder vind je 3 artikelen met elk leuke gadgets voor een specifiek bedrag.

Daar blijft het niet bij. We hebben namelijk nog meer tips voor cadeaus onder de 30 euro. En ook tijdens de koude maanden van het jaar zijn er genoeg gadgets die je door deze maanden heen helpen. Bekijk alle tips in de artikelen hieronder.

Ook de Nest Doorbell is klaar voor de kerst. Deze slimme videodeurbel kan tijdens de feestdagen verschillende leuke melodieën afspelen voor de kerstpakketbezorgers bij jouw voordeur. Google biedt namelijk naast de standaardthema's speciale deurbelthema's voor de feestdagen. Je kunt het thema wijzigen of een ander geluid instellen in de deurbelinstellingen van de app. Na de feestdagen wordt automatisch het standaardgeluid van de deurbel hersteld en verdwijnt het seizoensthema uit de app.

Kerst en nieuwjaar: een overzicht van de leukste apps en gadgets

Dagen aftellen tot kerst 2023

Aftellen tot oud en nieuw 2023 kun je op je telefoon geheel in stijl doen. Wij hebben de leukste aftel-apps, wallpapers en widgets voor je op een rij gezet in dit artikel.

Kerstmis is een feest dat draait om gezelligheid en daarom kijken we al lang op voorhand uit naar de feestdagen. Deze app helpt je om letterlijk af te tellen tot de kerstdagen en ze draagt ook bij aan een goede kerstsfeer op jouw telefoon.

Op je Samsungtelefoon is het helemaal niet nodig om een countdown-app te downloaden want er wordt al zo'n teller standaard meegeleverd. Je kan deze widget via dit stappenplan op je startscherm zetten.

Kerst-wallpapers en verlanglijstjes

In de periode rondom Sinterklaas en Kerst wordt er steeds vaker speelgoed online besteld. Waarom dan ook niet ‘online’ je verlanglijstje maken? Dat kan met deze app:

De kerstdagen staan voor de deur en dan zijn er redenen genoeg om het huis extra kerstig aan te kleden. Daar hoort natuurlijk de smartphone bij, en in onderstaand artikel vind je vijf populaire apps om kerstwallpapers in te stellen op je smartphone.

Kerst- en nieuwjaarswensen

Ben je van plan om je kerst- en nieuwjaarswensen via WhatsApp te versturen? In dit artikel vind je verschillende manieren om jouw vrienden en familie te verrassen met leuke en originele kerst- of nieuwjaarswensen via WhatsApp.

Zijn jouw huis en telefoon al omgetoverd in een gezellige kerstsfeer? Of hou je niet zo van de gourmetdagen? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

Kerst en nieuwjaar: een overzicht van de leukste apps en gadgets

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Tips

Dit vind je misschien ook leuk