Bose Quietcomfort Earbuds met noise-cancelling aangekondigd

Bose Quietcomfort Earbuds met noise-cancelling aangekondigd

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Bose QuietComfort Earbuds

De QuietComfort Earbuds van Bose zijn aangekondigd. Het gaat om een nieuw paar volledig draadloze oortjes in het premium-segment. Volgens de audiofabrikant gebruiken de oortjes een nieuw algoritme voor noise cancellation dat voor achtergrondgeluid een tegengesteld signaal genereert in minder dan een milliseconde tijd. De oortjes gebruiken vier microfoons om dat storende geluid op te vangen en je kan zelf de mate van noise cancellation instellen, met 11 verschillende niveaus.

Wat het geluid betreft stelt Bose dat de oortjes ene realistische klank produceren met diepe bas op alle volumes. De oortjes komen verder met twee verschillende oortips in een medium- en large-formaat, en volgens Bose zorgen die ervoor dat de oortjes goed blijven zitten en ze dichten ook goed je oor af voor passive noise cancellation. De oortjes zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en zweet, maar ze zijn niet waterbestendig.

De QuietComfort komt met touch-bediening waarmee je tussen nummers bladert, het volume aanpast of de aandacht wekt van de Google Assistent. De oortjes hebben een accuduur van 6 uur, maar met de meegeleverde oplaadcase kan je die tijd met 12 uur verlengen. Je kan die case opladen via de usb-c-poort, maar hij ondersteunt ook draadloos opladen via de qi-standaard. In de Bose Music-app kan je tot slot je oortjes volledig personaliseren

Beschikbaarheid

Je kan de Bose QuietComfort EarBuds pre-orderen voor 279,95 euro in de Bose-website en vanaf 5 oktober liggen ze ook in de winkels. Ze zijn te koop in de kleuren Triple Black en Soapstone.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Wearables

Dit vind je misschien ook leuk