'OPPO Watch 3-lancering op 10 augustus, gelekte renders'

'OPPO Watch 3-lancering op 10 augustus, gelekte renders'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

OPPO lanceert zijn Watch 3-serie van smartwatches op dezelfde dag dat Samsung dat doet: woensdag 10 augustus. Dat meldt een bekende Chinese geruchtenverspreider. De horloges werken met Wear OS en ze verschijnen in de vorm van een OPPO Watch 3 en een Watch 3 Pro.

OPPO Watch 3-geruchten

OPPO wil op 10 augustus graag een deel van onze aandacht opeisen. Op dezelfde dag dat Samsung zijn Galaxy Watch 5-serie zal aankondigen, presenteert het de OPPO Watch 3-serie die uit drie verschillende modellen bestaat. Dat weet Digital Chat Station. Vermoedelijk gaat het om twee verschillende groottes van het basismodel en een Watch 3 Pro-model.

Op de renders zien we dat, net als bij vorige modellen, het design sterk doet denken aan de Apple Watch. Volgens geruchten gaat OPPO een LTPO-scherm gebruiken voor zijn aankomende smartwatches. Zo kunnen de horloges een variabele verversingssnelheid gebruiken met het scherm, wat de accuduur ten goede komt. De Watch 3 van OPPO zou daarmee het eerste horloge zijn met zo'n LTPO-scherm.

'OPPO Watch 3-lancering op 10 augustus, gelekte renders'

Snapdragon W5 Gen 1

Al zeker een van de horloges werkt met de nieuwe Snapdragon W5 Gen 1 SoC-chipset, dat heeft OPPO zelf bekend gemaakt. Verder werken ze ook met een ECG-functie, ofwel een analyse het hartritme.Verder verwachten we dat de smartwatch met het Wear OS 3-besturingssysteem zal werken. Een jaar lang heeft die versie van Wear OS enkel gewerkt op de Galaxy Watch 4 van Samsung, maar daar kwam onlangs verandering in dankzij een horloge van Montblanc.

'OPPO Watch 3-lancering op 10 augustus, gelekte renders'

Heel wat andere informatie over de OPPO Watch 3 ontbreekt op dit moment nog. We zijn heel benieuwd wat jij van deze renders vindt. Spreken ze jou meer aan dan het verwachte design van de Galaxy Watch 5-serie? Laat het ons weten in de reacties.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over OPPO? Download dan onze Android-app en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, Telegram en Twitter.

Afbeeldingen via GSMArena

Wearables

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk