'Samsung Galaxy Watch 5-prijzen gelekt: duurder dan voorganger'

'Samsung Galaxy Watch 5-prijzen gelekt: duurder dan voorganger'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Samsungs Galaxy Watch 5 en Watch 5 Pro zullen duurder zijn dan de Watch 4-serie van vorig jaar. Dat blijkt uit gelekte Europese prijzen. De horloges zijn vanaf 300 euro te koop, terwijl je vorig jaar 269 euro betaalde voor de 44 mm variant van de Galaxy Watch 4.

Samsung Galaxy Watch 5-prijzen

In augustus gaat Samsung zijn nieuwe serie met slimme horloges aan de wereld voorstellen, maar intussen komt er al heel wat informatie naar buiten over de Galaxy Watch 5. Dit keer lekt de Duitse geruchtenverspreider Roland Quandt op Twitter de prijzen van de verschillende horloges. Het lijkt erop dat consumenten dieper hun portemonnee moeten voelen.

De Watch 5 verschijnt in een 40 mm en een 44 mm variant. Het 40mm horloge kost 300 euro, ten opzichte van 269 euro bij zijn voorganger. Voor de 44 mm versie betaal je straks 350 euro, terwijl je vorig jaar nog 299 euro betaalde voor de 44 mm Galaxy Watch 4.

En verder is er ook een Pro-versie op komst, die je ietwat zal kunnen vergelijken met het duurdere Classic-model van de Galaxy Watch 4. Dit jaar betaal je 490 euro voor de Galaxy Watch 5 ¨Pro, dat is meer dan de vanafprijs van 369 euro van de Classic vorig jaar. Alle Watch 5-horloges verschijnen ook in een 4G-variant en je mag daarvoor telkens 50 euro bij de bovengenoemde prijzen tellen.

'Lancering op 10 augustus'

Op dit moment heeft slechts één bron deze prijzen verkondigd en daarom nemen we ze voorlopig met een korreltje zout. Het kan wel alvast een indicatie geven over wat ons op 10 augustus te wachten staat, dat is de vermoedelijke lanceringsdatum van de horloges. Eerdere geruchten spraken ook over zes kleuren waarin de verschillende modellen op de markt komen.

Alle informatie die alvast over de Galaxy Watch 5 is gelekt kan je hier terugvinden. Ben jij benieuwd naar de nieuwe horloges, of ben je toch wat afgeschrikt door deze prijzen? Laat het ons weten in de reacties.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Wearables

Dit vind je misschien ook leuk