'Samsung Galaxy Watch 5 (Pro) verschijnt in deze 6 kleuren'

'Samsung Galaxy Watch 5 (Pro) verschijnt in deze 6 kleuren'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

De kleuren van Samsung aankomende Galaxy Watch 5 zijn gelekt. Er zijn in totaal zes tinten voor de Galaxy Watch 5 en de Pro-versie van het horloge. Uit het nieuwe lekt blijken ook de twee verschillende groottes van de Watch 5 die elk ook een exclusieve kleur hebben.

Samsung Galaxy Watch 5 (Pro)

Samsung gaat deze zomer een nieuwe serie van smartwatches lanceren met de Galaxy Watch en de Galaxy Watch 5 Pro. Die Pro-versie is in feite de nieuwe naam voor de Watch Classic van vorig jaar. Het horloge komt onder andere met een grotere accu en zonder een draairing waarmee je door de interface scrollt.

Op Twitter heeft de bekende geruchtenverspreider Evan Blass informatie naar buiten gebracht over de kleuren waarin de twee horloges op de markt komen. Een totaal van zes verschillende tinten. We zien in een afbeelding de retailnamen van de Galaxy Watch 5 en de Galaxy Watch 5 Pro met respectievelijk de interne codenamen die Samsung gebruikt: respectievelijk 'Heart' en 'Project X'. Bij elk van die modellen lezen we een kleur en hieronder kan je het overzicht bekijken.

Samsung Galaxy Watch 5 Samsung Galaxy Watch 5 Pro
Graphite Black Titanium
Silver Gray Titanium
Sapphire (groot model)
Pink Gold (klein model)

We wisten van de Galaxy Watch 5 Pro dat hij wordt gemaakt van hoogwaardigere materialen, waaronder titanium. Samsung brengt hem uit in een zwarte en grijze tint. De gewone Galaxy Watch 5 heeft vier andere kleuren, waarvan twee exclusief zijn voor de grote en kleine variant (respectievelijk Sapphire en Pink Golf). De tinten Graphite en Silver zijn voor beide modellen van de Galaxy Watch 5 beschikbaar.

Prijzen en beschikbaarheid

Volgens recente geruchten kondigt Samsung zijn horloges aan op 10 augustus en we zien die dag samen op het toneel verschijnen met de Galaxy Z Fold 4 en de Galaxy Z Flip 4. Over de adviesprijs van de horloges is nog niets bekend. De Samsung Galaxy Watch 4 kreeg een adviesprijs vanaf 269 euro en de Classic-variant een prijskaartje vanaf 369 euro. Een opsomming van alles wat al gelekt is over de Galaxy Watch 5 kan je hier terugvinden.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Samsung-horloges? Download dan onze Android-app en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, Telegram en Twitter.

Wearables

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk