Xiaomi lanceert Smart Band 7 fitnesstracker in België voor € 59,99

Xiaomi lanceert Smart Band 7 fitnesstracker in België voor € 59,99

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De Xiaomi Smart Band 7 komt naar België voor een adviesprijs van € 59,99. Deze fitnesstracker heeft een groter scherm dan zijn voorganger en krijgt tevens nieuwe watchfaces en verbeterde sportfuncties.

Xiaomi Smart Band 7 specificaties

De Smart Band 7 is volgens Xiaomi ontworpen voor fitnessliefhebbers en werd eerder al in thuisland China aangekondigd. De fitnesstracker krijgt een aantal verbeteringen, waaronder een groter 1,62 inch AMOLED-scherm dat moet zorgen voor 25% meer beeldoppervlak. Daarnaast bevat de Smart Band 7 110 verschillende sporten om bij te houden. Met de extra modi trainingsbelasting, herstelduur en trainingseffect kunnen gebruikers hun workouts evalueren en aanpassen om het maximale uit hun training te halen.

De fitnesstracker beschikt verder over een nieuwe inspanningsanalyse gebaseerd op VO₂max. Deze inspanningsanalyse meet hoeveel zuurstof je maximaal kunt gebruiken tijdens het trainen. Er kunnen tevens persoonlijke fitnessdoelen op het apparaatje ingevoerd worden.

- Lees verder onder de afbeeldingen -

Xiaomi lanceert Smart Band 7 fitnesstracker in België voor € 59,99

De Xiaomi Smart Band 7 krijgt tevens de bekende eigenschappen zoals slaapregistratie, SpO₂- en hartslagmeting en de fitnesstracker houdt het aantal verbrande calorieën bij. Voor het personaliseren is er de keuze uit meer dan 100 wijzerplaten en diverse bandjes. De Mi Band 7 is 5ATM-waterdicht. Je kan dus tot 50 meter diep onder water duiken met deze fitnesstracker. Tenslotte heeft de wearable een accuduur van 14 dagen in stand-by modus. Bij intensief gebruik zal dat korter zijn.

Xiaomi Smart Band 7 kopen

De Xiaomi Smart Band 7 is vanaf 22 juni verkrijgbaar voor € 59,99 in de Xiaomi-webshop. Je kan kiezen uit verschillende bandjes.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Wearables

Dit vind je misschien ook leuk