Xiaomi Smart Band 7 Pro voor 99 euro in België te koop

Xiaomi Smart Band 7 Pro voor 99 euro in België te koop

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Xiaomi verkoopt vanaf nu zijn Smart Band 7 Pro in België, en dat voor 99 euro. Deze fitnesstracker heeft onder meer een groter scherm dan het basismodel. We bespreken de verschillen.

Xiaomi Smart Band 7 Pro

Xiaomi heeft in juli een variant aangekondigd van zijn Smart Band 7-fitnesstracker. De Smart Band 7 Pro heeft een groter scherm gekregen, gps en komt standaard met NFC. Tijdens zijn lanceringsevenement in München maakt Xiaomi bekend dat deze luxere versie van zijn fitnesstracker nu ook bij ons te koop is.

Het belangrijkste voordeel van de Smart Band 7 Pro is zijn grotere 1,64 inch AMOLED-paneel, en met dat grotere scherm lijkt hij een beetje op een Apple Watch. Het paneel heeft een resolutie van 280 x 456 pixels en het ondersteunt een always-on-modus. Voor de Smart Band 7 Pro zijn er meer dan 150 wijzerplaten die je kan downloaden.

Gps en NFC

Interessant is ook de 5ATM-waterbestendigheid, en die komt al meteen van pas wanneer je de Smart Band 7 Pro gaat zwemmen. De tracker kan de activiteiten van meer dan 110 sporten registreren. Deze Pro-versie komt ook met ingebouwde gps, zodat je je telefoon thuis kan laten tijdens het sporten. Achteraf kan je afgelegde routes op kaart bekijken. De Smart Band 7 Pro verschijnt met een hartslagmeter, bloedzuurstofmonitoring, een SpO2-sensor, gedetailleerde slaapmonitoring en VO2 Max-schattingen voor het bepalen van je conditie.

Xiaomi levert zijn luxere fitnesstracker met NFC, maar het is nog niet bekend of je ook in Nederland en België contactloos zal kunnen betalen. De accuduur van de Smart Band 7 Pro bedraagt 12 dagen, en dat is twee dagen korter dan bij het basismodel. Xiaomi lanceerde in München ook nog een reeks andere producten, waaronder de Xiaomi 12T-serie van smartphones.

Xiaomi Smart Band 7 Pro kopen

De wearable is voor 99 euro te koop, maar enkel via de webshop van XIaomi. Er zijn twee bandkleuren met 8 verschillende riemopties.

  • Xiaomi Smart Band 7 Pro - 99 euro
Xiaomi Smart Band 7 Pro voor 99 euro in België te koop

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Wearables

Dit vind je misschien ook leuk