OnePlus officieel in ons land en opent kantoor in Brussel

OnePlus officieel in ons land en opent kantoor in Brussel

Jiri Truijen

door Jiri Truijen

Laatst geüpdatet

OnePlus opent kantoor in België

Sinds de komst van de OnePlus One staat het Chinese bedrijf bekend om het produceren van smartphones met een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Hoewel je de smartphones van OnePlus niet in de Belgische winkels kon krijgen, is het Chinese merk enorm populair bij ons. Volgens Counterpoint Research werd OnePlus in 2018 de nummer vier op de Belgische markt voor premium smartphones.

[readmore articles="199553"]

Tot voor kort kon je hun smartphones en accessoires dus enkel via hun website bestellen. Sinds mei 2019 liggen de toestellen en accessoires ook in winkelketen FNAC, waarmee OnePlus in België een exclusieve samenwerking heeft. Dankzij deze samenwerking kan de Belgische OnePlus-community voor het eerst kennismaken met de smartphones voor ze overgaan tot aanschaf van het toestel, door ze in de winkel uit te proberen.

OnePlus maakt nu zijn officiële intrede in ons land door een kantoor te openen in Brussel. Van daaruit zal een lokaal team zich bezighouden met de ontwikkeling van OnePlus op de Belgische markt onder leiding van David Sanmartin, Business Development Director van OnePlus Europe, die drie jaar geleden de basis legde voor OnePlus Europa. “Het is hartverwarmend dat we welkom worden geheten door een enthousiaste Belgische community van rond de 40.000 mensen. Door het vormen van een lokaal team hopen we onze community nog beter van dienst te zijn en te bouwen aan ons merk in de Belgische markt.” zegt David Sanmartin.

OnePlus 7T-serie

Dit nieuws doet ons natuurlijk ook dromen op Belgische evenementen. Op 10 oktober gaat OnePlus zijn lanceringsevenement houden voor de 7T-serie. Dit zal doorgaan in Londen en OnePlus Nederland houdt ook een speciaal event in Den Haag voor de Nederlandse fans.

Aangezien we nog geen geruchten hebben gehoord over een evenement in België zal het nog niet voor dit jaar zijn. We hopen natuurlijk dat er volgende keer wel een evenement in ons land zal komen.

[readmore articles="202227"]

Nieuws

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk