Populaire Wallpaper Engine is er nu ook voor Android

Populaire Wallpaper Engine is er nu ook voor Android

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Fans van Wallpaper Engine, de populaire apps voor het maken van live wallpapers voor pc, kunnen hun hart ophalen. Er is nu namelijk ook een companion-app voor Android.

Wallpaper Engine

De ontwikkelaar van Wallpaper Engine gaf in september al aan dat er een Android-app zou komen, en dat moment is nu aangebroken. Wallpaper Engine krijgt een companion-app voor Android, meldt XDA. Deze companion-app maakt deel uit van de Wallpaper Engine 2.0, die verschillende nieuwe functies bevat, waaronder een nieuw 3D-diepte-effect, een nieuw logo en meer. Dankzij de app kun je de wallpaper-verzameling op desktop synchroniseren met Android.

Je kan niet alleen je verzameling live wallpapers van je pc naar de mobiele app importeren, maar ook video's, GIF's en afbeeldingen op je telefoon als achtergrond gebruiken. Daarnaast kan je een wallpaperafspeellijst maken die de achtergrond automatisch met vaste tussenpozen of op basis van het tijdstip van de dag wisselt. De app ondersteunt tevens het kleurensysteem Material You dat met Android 12 werd geïntroduceerd.

Populaire Wallpaper Engine is er nu ook voor Android

Wallpaper Engine-app downloaden

De Wallpaper Engine-app voor Android is gratis te gebruiken, en ze bevat geen reclame, trackers of in-app betalingen. Wil je het het maximale uit Wallpaper Engine halen? Dan kan je de app het beste gebruiken in combinatie met de betaalde versie van de Wallpaper Engine-app voor Windows.

Bedankt voor de tip, Patjepoep!

Apps

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk