JBL TUNE 225TWS videoreview: goed voor zijn geld en fysieke knoppen

JBL TUNE 225TWS videoreview: goed voor zijn geld en fysieke knoppen

Dim Vleugel

door Dim Vleugel

Laatst geüpdatet

JBL TUNE 225TWS

De JBL TUNE 225TWS zijn volledig draadloze oordopjes. Je kan je dus vrij bewegen zonder verstrikt te raken in snoeren. Deze oordopjes volgen de JBL Tune 220TWS op met als extra's: een langere accuduur en een verbeterd geluid. De oordopjes zijn beschikbaar in zes verschillende kleuren, en beschikken over JBL Pure Bass-geluid van een grote 12mm driver.

Zodra je de bijbehorende case opent, kun je binnen enkele seconden naar je favoriete afspeellijst luisteren, maar een videocall met je beste vrienden behoort ook tot de mogelijkheden. De oplaadcase levert een accuduur op tot 25 uur. Hieronder kun je onze videoreview bekijken.

JBL TUNE 225TWS kopen

De JBL Tune 225TWS is vanaf oktober beschikbaar voor een adviesprijs van 99,99 euro. Je kan kiezen uit de kleuren zwart, wit, roze, blauw, grijs en rosé goud.

Volg Androidworld

Abonneer je op ons YouTube-kanaal voor een zorgvuldig afgewogen portie aan video's met Android-nieuws, interviews, hands-on-video's en luister naar ons gemopper over de ingewikkelde namen van Nokia-smartphones in onze AW Hangout-podcast. Volg ons zeker ook op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwsupdates en de beste artikelen van Androidworld.nl.

> YouTube: Androidworld

> Instagram: androidworldnl

> Facebook: Androidworld

> TikTok: Androidworld

> Podcasts: Soundcloud / YouTube / iTunes / Stitcher

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Review

Dit vind je misschien ook leuk